Over ons

Kwaliteit
Dat de klant altijd centraal staat, is goed te zien aan de ontwikkelingen die Solide doormaakt. Bediende Solide in de aanvang nog 1 a 2 corporaties en een aantal particuliere klanten zo is al snel te zien dat het aantal opdrachtgevers in rap tempo groeit. Deze groei kan niet alleen waargemaakt worden door prijsconcurrerend te werk te gaan, maar zeker ook door een constante kwaliteit te leveren in combinatie met een persoonlijke benadering. Deze persoonlijke benadering zorgt voor een bepaalde “gunningsfactor”. Solide gunt haar klanten kwaliteit, snelheid en een goede prijs, terwijl de klant op haar beurt Solide de klus gunt. Een klassieke win/win situatie die natuurlijk onstaat.

Snel en vakkundig
Solide installaties heeft een imposante logistieke dienst van rijdend materieel en gereedschappen in eigen beheer. Het plaatsen van bijvoorbeeld een cv installatie zal nooit uitmonden in het veranderen van uw woning in een bouwplaats. Steigers en ladders hoeven niet in de tuin te staan. Het vrijkomend bouwafval wordt vakkundig afgevoerd. Geen afval binnendoor en in de tuin. Snel en vakkundig, zoals het hoort. Solide zo als het hoort.

Maatwerk
Solide installatie beslaat inmiddels 15 jaar ervaring en advies wordt altijd op maat gegeven door de adviseurs, bij u thuis of op afspraak op een andere locatie afhankelijk van de wensen van de klant. Tot de klantenkring behoren consumenten, woningbouwcorporaties en dealers. Solide installaties zorgt ervoor dat klanten volledig worden ontzorgt in advies, productie, logistiek, montage en service. Of u voert één of meerdere disciplines in eigen beheer uit, voor een optimale samenwerking.